Algemeen

De doelstelling van de workshop is om op een ritmische en melodische manier tot spelen te komen en om de deelnemers uitleg te geven over de diverse slaginstrumenten. Hiervoor hebben we een programma ontwikkeld dat “spelenderwijs” aan de deelnemers wordt gepresenteerd. De kroon op het werk is dat er op het einde van de workshop gezamenlijk muziek gemaakt kan worden. Ook is het desgevraagd mogelijk dat er uitleg wordt gegeven over de diverse slagwerkinstrumenten. We denken dan bijvoorbeeld aan het drumstel, de marimba, de vibrafoon en andere afro-percussie instrumenten.

De duur van de workshop wordt in overleg afgestemd op de behoefte, en kan bijvoorbeeld aan het begin of einde van een teamdag plaatsvinden. Er zijn diverse programma’s voor verschillende deelnemers op diverse niveaus. De workshops kunnen in een ruime zaal plaatsvinden. Ik verzorg dit programma met één of meerdere docenten, naar gelang het aantal deelnemers. Ik gebruik eigen instrumenten die ikzelf meebreng.

Varianten

Teambuilding

De bedoeling van dit programma is om met elkaar op een actieve manier beter te leren samenwerken, het zogenaamde wij-gevoel ontwikkelen (teambuilding).
Ritmische en/ of melodische slagwerkinstrumenten zorgen ervoor dat er tijdens de teambuildingsdag actief gemusiceerd wordt.
Download de folder.

Managementdrummen

De bedoeling van dit programma is om met elkaar op een actieve manier beter te leren samenwerken, het zogenaamde wij-gevoel ontwikkelen (teambuilding).
Ritmische en/ of melodische slagwerkinstrumenten zorgen ervoor dat er tijdens de managementdag actief gemusiceerd wordt.
Download de folder.

Spelen op het personeelsfeest

De bedoeling van dit programma is dat het aangeboden wordt om met elkaar op een actieve manier een leuk personeelsfeest te beleven.
Ritmische en/ of melodische slagwerkinstrumenten zorgen ervoor dat er tijdens het feest actief gemusiceerd wordt.
Download de folder.